Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 στον τομέα Μελέτης, Κατασκευής και Επίβλεψης Έργων διαφόρων κατηγοριών (δημόσιων και ιδιωτικών), στην εκπόνηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών και στην παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου.

Υπεύθυνος είναι ο Γεώργιος Κ. Βαρελάς, διπλωματούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός, απόφοιτος του University of Newcastle upon Tyne. Είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. / Γ.Γ.Δ.Ε.) για τις κατηγορίες:

Ηλεκτρομηχανολογικά έργα και Βιομηχανικά Ενεργειακά.

Συνεργάζεται με την W I L O ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, θυγατρικής του Ομίλου WILO ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.  

Η εταιρία μας έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία για την Ελλάδα της Ισπανικής εταιρίας GENERAL PUMPS, σε όλα τα παραγόμενα είδη (φυγοκεντρικές αντλίες, υποβρύχια μοτέρ, αντλίες RADIAL υψηλής πιέσεως κλπ. κλπ.

Ενδεικτικά τα είδη αντλιών που παρέχονται είναι:

  1. Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων εξ ολοκλήρου ανοξείδωτες, (ή με ορειχάλκινη ή μαντεμένια φτερωτή),
  2. Πομόνες κατασκευής μας, πιστοποιημένες με CE και ISO9001:2008, παροχής μέχρι 1750 m3/h,
  3. Φυγοκεντρικές αντλίες,
  4. αντλίες υψηλής πιέσεως, κάθετες in line,
  5. πιεστικά συγκροτήματα όλων των ειδών,
  6. Αντλίες λυμάτων με κοπτήρες ή χωρίς κ.α.

Τίτλοι & ποσοστά

95% Complete
95% Complete
90% Complete
70% Complete
80% Complete
98% Complete

Η εταιρία, διαθέτει δικά της συνεργεία με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό, και έχει φέρει εις πέρας μεγάλα και σημαντικά έργα στον Ελλαδικό χώρο. Αναφέρεται ενδεικτικά πως οι μεγαλύτερες και βαθύτερες γεωτρήσεις έχουν δοκιμαστεί -αλλά και εξοπλιστεί- με δοκιμαστική άντληση με πομόνα ή υποβρύχια με γεννήτρια από τα συνεργεία της εταιρίας μας (γεώτρηση βάθους έως 582 μ.που εξοπλίστηκε το 2010 στο ΣΟΦΙΚΟ Κορινθίας), και γενικότερα γεωτρήσεις μέχρι και 550 μ.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίο βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία έχει αναπτύξει ευρύ δίκτυο επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες σε σύνθετα ή εξειδικευμένα έργα, σε όλη την Ελλάδα, με την επίβλεψη πάντα της εταιρίας μας.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ