ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Κατασκευή υποβρύχιων αντλιών

από εξ ολοκλήρου ανοξείδωτο χάλυβα 304 σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα NEMA και αξονικών αντλιών (πομόνες) με παροχή έως 1800m³/h

Καταγραφή – βιντεοσκόπηση

προβληματικών γεωτρήσεων με ειδική υποβρύχια κάμερα έως 400m.

Τοποθέτηση και service

αντλητικών συγκροτημάτων με έμπειρα συνεργεία και μηχανήματα της εταιρείας.

κατασκευή εξειδικευμένων αυτοματισμών

για απομακρυσμένο έλεγχο και λειτουργία γεωτρήσεων – αντλιοστασίων – δεξαμενών μέσω internet (SCADA-PLC) ή μέσω κινητού τηλεφώνου.

Ολοκληρωμένες λύσεις σε Ύδρευση – Άρδευση

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 στον τομέα Μελέτης, Κατασκευής και Επίβλεψης Έργων διαφόρων κατηγοριών (δημόσιων και ιδιωτικών), στην εκπόνηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών και στην παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου. 

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Η

εταιρεία δραστηριοποιείται από το 2004 στον τομέα Μελέτης, Κατασκευής και Επίβλεψης Έργων διαφόρων κατηγοριών (δημόσιων και ιδιωτικών), στην εκπόνηση μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών μελετών και στην παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου.
Υπεύθυνος είναι ο Γεώργιος Κ. Βαρελάς, διπλωματούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός, απόφοιτος του University of Newcastle upon Tyne. Είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. / Γ.Γ.Δ.Ε.) για τις κατηγορίες:

Ηλεκτρομηχανολογικά έργα και Βιομηχανικά Ενεργειακά.

Συνεργάζεται με την WILO ΕΛΛΑΣ ΑΕΒΕ, θυγατρικής του Ομίλου WILO ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Η εταιρία μας έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία για την Ελλάδα της Ισπανικής εταιρίας GENERAL PUMPS, σε όλα τα παραγόμενα είδη (φυγοκεντρικές αντλίες, υποβρύχια μοτέρ, αντλίες RADIAL υψηλής πιέσεως κλπ. κλπ.

Ενδεικτικά τα είδη αντλιών που παρέχονται είναι:

 • Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων εξ ολοκλήρου ανοξείδωτες, (ή με ορειχάλκινη ή μαντεμένια φτερωτή),
 • Πομόνες κατασκευής μας, πιστοποιημένες με CE και ISO9001:2008, παροχής μέχρι 1750 m3/h,
 • Φυγοκεντρικές αντλίες,
 • αντλίες υψηλής πιέσεως, κάθετες in line,
 • πιεστικά συγκροτήματα όλων των ειδών,
 • Αντλίες λυμάτων με κοπτήρες ή χωρίς κ.α.

Η εταιρία, διαθέτει δικά της συνεργεία με εξειδικευμένο προσωπικό και εξοπλισμό, και έχει φέρει εις πέρας μεγάλα και σημαντικά έργα στον Ελλαδικό χώρο. Αναφέρεται ενδεικτικά πως οι μεγαλύτερες και βαθύτερες γεωτρήσεις έχουν δοκιμαστεί -αλλά και εξοπλιστεί- με δοκιμαστική άντληση με πομόνα ή υποβρύχια με γεννήτρια από τα συνεργεία της εταιρίας μας (γεώτρηση βάθους έως 582 μ.που εξοπλίστηκε το 2010 στο ΣΟΦΙΚΟ Κορινθίας), και γενικότερα γεωτρήσεις μέχρι και 550 μ.

Τέλος, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, οι οποίο βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία έχει αναπτύξει ευρύ δίκτυο επιλεγμένων εξωτερικών συνεργατών, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υπηρεσίες σε σύνθετα ή εξειδικευμένα έργα, σε όλη την Ελλάδα, με την επίβλεψη πάντα της εταιρίας μας.

11705440_737997986309200_3524663522952841180_o

Οι δεξιότητες μας

Υπεύθυνος είναι ο Γεώργιος Κ. Βαρελάς, διπλωματούχος Μηχανολόγος-Μηχανικός, απόφοιτος του University of Newcastle upon Tyne. Είναι κάτοχος εργοληπτικού πτυχίου (Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. / Γ.Γ.Δ.Ε.)

Δείτε το βιογραφικό του

Κατασκευή-εμπορία-service αντλιών γεώτρησεων

Δοκιμαστικές αντλήσεις γεωτρήσεων εώς 600μ

Ανόρυξη γεωτρήσεων

Κατασκευή ηλεκτρονικών πινάκων & αυτοματισμών

Βιντεοσκόπηση γεωτρήσεων εως 400μ

IMG_1347

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός αυτού του βιογραφικού σημειώματος, είναι να παρουσιαστούν σε γενικές γραμμές οι γραμματικές γνώσεις του αναγραφόμενου, μαζί με τις εργασιακές εμπειρίες του.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

2009 – τρέχων έτος : Συν-ιδιοκτήτητης της Εταιρίας ‘’ΒΑΛΕΡΓΟΝ’’ Γ.Βαρελάς και ΣΙΑ Ε.Ε . Τεχνική εταιρία κατασκευής αντλιών νερού και πλαστικών εξαρτημάτων

 • Εταιρία που απασχολεί μόνιμα 4 άτομα, με δικό της εξοπλισμό (γερανοφόρα οχήματα, μηχανές παραγωγής κλπ) και ειδικεύεται στην κατασκευή – επισκευή αντλιών νερού και αντλιοστασίων. Συνεργάζεται με μεγάλους δήμους και εταιρίες σε όλη την Ελλάδα

2005 ( Μάιος ) Έναρξη Επαγγέλματος Μηχανολόγου Μηχανικού, και Σύσταση Τεχνικού Γραφείου.

 • Ιδιοκτήτης γραφείου Μηχανολογικών μελετών – Εκπόνηση Μελετών Άδειας Εγκατάστασης και Λειτουργίας Βιομηχανίας – Πυρασφάλεια – Περιβαλλοντικές Μελέτες Β4 – Ηλεκτρολογικά – Μηχανολογικός Σχεδιασμός.

2002–2004        ‘’ατλαντις’’ Βιομηχανία αντλιών και μηχανολογικές κατασκευές.    ‘Αργος, Ελλάδα

Υπεύθηνος Παραγωγής και Πωλήσεων.

 • Αύξηση των πωλήσεων και του τζίρου κατά 20 %
 • Μελέτη για την απόκτηση Πιστοποιητικού ΙSO9001:2000, και εφαρμογή της, με αποτέλεσμα την απόκτηση του πιστοποιητικού. Συνέπεια αυτής της κίνησης, ήταν η ομαλή ροή της παραγωγής και ο σχεδιασμός όλων των προιόντων της εταιρίας. Παράλληλα δημιουργήθηκαν αναλυτικά φύλλα εργασίας για την παραγωγή και την παρακολούθησή της.
 • Έρευνα για νέες αγορές στο εξωτερικό, και πλήρης μηχανογράφηση του σχεδιαστικού τομέα.
 • Επίτευξη της πρώτης εξαγωγής για την εταιρία.

2001 – 2002       DuPont SA                                            Wilton Site, UK

Εκπαιδευόμενος Μηχανικός Παραγωγής και Συντήρησης

 • Η εταιρία χρηματοδότησε τις μεταπτυχιακές σπουδές, με σκοπό να δημιουργηθεί μια μελέτη για το πρόγραμμα συντηρησης των μηχανών της.
 • Εργασία για 9 μήνες στην εταιρία και αλλαγή όλου του ως τότε προγράμματος συντήρησης , με το προτεινόμενο από τον αναγραφόμενο.
 • Κατασκευή μοντέλου προσομείωσης της παραγωγής ενός μέρους του εργοστασίου σε περιβάλλον Matlab, με σκοπό να προβλέπονται και να αποφεύγονται οι ζημίες.
 • Η εταιρία ύστερα από 6 μήνες εφαρμογής των προτάσεων που έγιναν εξοικονόμησε περίπου 200.000 Λίρες αγγλίας από τον σωστό χειρισμό και συντήρηση των μηχανών.

ΜΟΡΦΩΣΗ

1990–1997         3ο Γυμνάσιο Άργους – 1ο Λύκειο Άργους     Άργος, Ελλάδα

 • Απολυτήριο Γυμνασίου Βαθμός 18 9/16
 • Απολυτήριο Λυκείου Βαθμός 17 6/14

1997–1999   Newcastle College                                  Newcastle Upon Tyne, UK

 • Παρακολούθηση μαθημάτων στα Αγγλικά – εξετάσεις Α Level σε 4 μαθήματα για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο
 • Παρακολούθηση απογευματινών μαθημάτων στο ίδιο κολλέγιο, για την απόκτηση τίτλου σπουδών σε σχεδιασμό CAD / CAM με τα προγράμματα Proengineer , AutoCAD και AlphaCAM (όλα μηχανολογικά).
 • Συνολικός Αριθμών Πτυχίων CITY & GUILDS που αποκτήθηκαν στα 3 χρόνια :  5
 • Παράλληλη παρακολούθηση κολεγίου (απογευματινών μαθημάτων) και Πανεπιστημίου.

1998-2002 University of Newcastle Upon Tyne, Mechanical Engineering Department , UK

 • Φοίτηση στο Πανεπιστήμιο ‘’University of Newcastle Upon Tyne’’ , Mechanical Engineering Department Απόκτηση του πτυχίου του Μηχανολόγου Μηχανικού με βαθμό 61%. Θέμα πτυχιακής εργασίας: Κατασκευή ενός μοντέλου προσωμείωσης της παραγωγής μικρής βιομηχανίας και αναλυση κόστους παραγωγής.
 • Απόκτηση του Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών του Τεχνολόγου Παραγωγής, με υποτροφία 100% από την εταιρία DuPont SA, UK.

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Αγγλικά – Άριστα

Ιταλικά – Πολύ μέτρια

Ελληνικά – Μητρική Γλώσσα