Όροι και προϋποθέσεις

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα ή περισσότερα από τα προϊόντα μας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

1) Μέσω του site μας:

  • Μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει επιλέγοντας από την αρχική σελίδα την γενική κατηγορία του είδους που σας ενδιαφέρει.  Στην συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα στην δεξιά πλευρά προκειμένου να περιορίσετε τις διαθέσιμες λύσεις ώστε να εμφανίζονται μόνο τα προϊόντα που είναι σύμφωνα με τις ανάγκες σας ή τις προδιαγραφές που έχετε.
  • Όταν καταλήξετε στο προϊόν που θέλετε να αγοράσετε επιλέξτε τον σύνδεσμο ‘Καλάθι’ και το προϊόν θα συμπεριληφθεί στο ηλεκτρονικό σας καλάθι. Μπορείτε να συνεχίσετε τις αγορές σας ή να προχωρήσετε σε παραγγελία κάποιου άλλου προϊόντος.
  • Όταν ολοκληρώσετε την επιλογή των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, πατήστε στο σύνδεσμο ‘Καλάθι’ στο πάνω μέρος της σελίδας και θα εμφανιστεί μια λίστα με το σύνολο των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε.
  • Στην συνέχεια επιλέξτε ”Αγορά” προκειμένου να μεταφερθείτε στην σελίδα ”Φόρμα Παραγγελίας”. Αν δεν έχετε συνδεθεί με τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε ή αν δεν έχετε λογαριασμό και δεν θέλετε να δημιουργήσετε, μπορείτε να συνεχίσετε την αγορά σας ως επισκέπτης του waterpumps.gr.
  • Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία που ζητούνται. Σημειώστε αν επιθυμείτε Απλή Απόδειξη ή Τιμολόγιο. Σε περίπτωση που θα επιλέξετε τιμολόγιο, θα πρέπει να συμπληρώσετε και Επωνυμία, ΑΦΜ και ΔΟΥ στην οποία ανήκει η εταιρία σας.
  • Κατόπιν επιλέξτε μεταξύ του τρόπου αποστολής και του τρόπου πληρωμής που επιθυμείτε.
  • Ελέγξτε προσεκτικά τα στοιχεία σας, τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε και τους τρόπους πληρωμής και αποστολής και ολοκληρώστε την καταχώρηση της παραγγελίας αποδέχοντας τους όρους χρήσης και επιλέγοντας τον σύνδεσμο ‘Παραγγελία’.

Όταν πραγματοποιηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας θα ενημερωθείτε με e-mail.

2. Τηλεφωνικά ή μέσω fax
Μπορείτε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντος που έχετε δει στο waterpumps.gr μέσω τηλεφώνου στο  στο 2751 0 69045καθημερινά 08.00- 16.00 ή μέσω fax στο 2751 0 29107.

3. Μέσω e-mail
Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales@waterpumps.gr τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας.

4. Παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημά μας:

ΒΑΛΕΡΓΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.

Γ. ΒΑΡΕΛΑΣ – Α. ΛΕΒΑΝΤΗ Ο.Ε.

6ο ΧΛΜ. ΑΡΓΟΥΣ – ΣΤΕΡΝΑΣ Τ.Κ. 21200

Αν και η εταιρία μας διαθέτει ικανοποιητικό απόθεμα από όλη την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων, είναι πιθανό για περιορισμένο χρονικό διάστημα να υπάρξουν έκτακτες ελλείψεις. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε πριν έλθετε σε κάποιο από τα σημεία πώλησης, καλέστε μας ώστε να επιβεβαιώσουμε την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος που επιθυμείτε.

Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται βάση της τρέχουσας διαθεσιμότητας και σύμφωνα με τους γενικους ορους πώλησης.

 Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με έναν από τους κάτωθι τρόπους:

 1. Αντικαταβολή

Παραλαμβάνετε την παραγγελία στο χώρο σας από την SPEEDEX και πληρώνετε εκείνη τη στιγμή. Ο τρόπος αυτός ισχύει για πωλήσεις ανταλλακτικών ή για προϊόντα μικρού μεγέθους και βάρους. Αντικαταβολή μπορείτε να πληρώσετε και στη περίπτωση που η παράδοση θα γίνει από όχημα της εταιρίας μας (ισχύει μόνο για την ΑΡΓΟΛΙΔΑ).
Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει όταν η αποστολή γίνεται με πρακτορείο ή με ΚΤΕΛ.
  

2. Πιστωτική κάρτα μέσω Paypal

Μέσω της απολύτως ασφαλούς και αποκρυπτογραφημένης σελίδας της Paypal, ανεξάρτητα αν έχετε ή όχι λογαριασμό Paypal μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας και να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς όψεως, με την επωνυμία

‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.ΒΑΡΕΛΆΣ-Ά.ΛΕΒΑΝΤΉ.

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Απλός: 314/449811-90
IBAN:GR25 0110 3140 0000 3144 4981 190

Τράπεζα Πειραιώς
Απλός: 6611-107071-386
IBAN:GR5901716110006611107071386

Προκειμένου να ταυτοποιηθεί η πληρωμή σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικώς στο 27510 69045 / 66494  ή με fax στο 27510 29107.

 4. Πληρωμή στο κατάστημα

Η πληρωμή γίνεται μετρητοίς επιτόπου κατά τη στιγμή της παραλαβής από το κατάστημα. Ισχύει για παραγγελίες αξίας έως 500 ευρώ με Φ.Π.Α. (ισχύει περιορισμός βάση νομοθεσίας).

 

Αποστολές: Χρόνος – Επιλογές – Έξοδα

Ο χρόνος εκτέλεσης των παραγγελιών είναι άμεσος από την στιγμή που το προϊόν είναι διαθέσιμο και έχει ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας.
Ανάλογα με την ένδειξη για την διαθεσιμότητα στην καρτέλα του προϊόντος, η αποστολή γίνεται:
Ένδειξη διαθεσιμότητας: ”Σε απόθεμα” – Αποστολή την ίδια ή την επόμενη ημέρα.
Σε περίπτωση οποιαδήποτε άλλης ένδειξης διαθεσιμότητας,  θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την ακριβή ημερομηνία αποστολής.

Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνουμε και τηλεφωνικώς την παραγγελία σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη ή παραλείψεις αλλά και για να έχετε ενημέρωση για τον τρόπο και το κόστος αποστολής με ακρίβεια.

 

1.Μέσω ταχυμεταφορικής
Η μέθοδος αυτή αποτελεί την πιο σύνηθη επιλογή στις συναλλαγές για παραγγελίες μικρού όγκου και βάρους. Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων είναι 5,00€ για παραγγελίες μέχρι 3kg και 1,00€ για κάθε επιπλέον κιλό. Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές, προκύπτει επιπλέον χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε κατά την τηλεφωνική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Εάν δεν επιθυμείτε να χρεωθείτε το κόστος της δυσπρόσιτης περιοχής, υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί η παραγγελία σας στο πλησιέστερο κατάστημα της ταχυμεταφορικής και να την παραλάβετε από εκεί. Στην περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής «Αντικαταβολή» θα χρεωθείτε επιπλέον 3,00 €.
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής: Αντικαταβολή (+3,00€), Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική η χρεωστική κάρτα.

2. Μέσω πρακτορείου μεταφορών
Η επιλογή αυτή συνίσταται για ογκώδη ή/και βαριά προϊόντα. Μπορείτε να μας υποδείξετε το πρακτορείο μεταφορών με το οποίο θέλετε να παραγματοποιήσουμε την αποστολή. Στην περίπτωση που η αποστολή θα γίνει μέσω πρακτορείου το κόστος των μεταφορικών σας επιβαρύνει αποκλειστικά. Σημειώστε ότι η εταιρία μας διαθέτει οργανωμένες αποθήκες τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Πάτρα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας θα πρέπει να μεταφερθεί σε πρακτορείο Αθηνών για μεταφόρτωση και προώθηση στην έδρα σας, δεν θα επιβαρυνθείτε με τα μεταφορικά έξοδα από τις αποθήκες μας έως το πρακτορείο της επιλογής σας.
Αποδεκτοί τρόποι πληρωμής:  Τραπεζική κατάθεση, πιστωτική η χρεωστική κάρτα.

Όλες οι παραγγελίες αξίας άνω των 500 ευρώ δεν χρεώνονται έξοδα μεταφοράς, ανεξάρτητα του μέσου αποστολής που θα επιλεχθεί.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, δεν θα έχετε καμία επιβάρυνση μεταφορικών εξόδων. 

 

Πολιτική επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του δεν έχει αλλοιωθεί.
Επιστροφές προϊόντων διαλογής δεν γίνονται δεκτές εκτός αν συμφωνηθεί εκ των προτέρων.

Διαδικασία επιστροφής
Αν επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα κάτωθι απλά βήματα:
1. Να επικοινωνήσετε με το waterpumps.gr στο  2751069045 (χρέωση αστικής κλήσης) και να μας ενημερώσετε για την επιστροφή.
2. Ο συνεργάτης μας θα σας δώσει έναν αριθμό, ο οποίος θα είναι ο αριθμός επιστρεφόμενου είδους.
3. Στείλτε σε μια από τις διευθύνσεις της εταιρίας μας στην Αθήνα ή στην Πάτρα:
α. Το προϊόν στην συσκευασία του,
β. Την πρωτότυπη απόδειξη ή σε περίπτωση που έχουμε εκδόσει Τιμολόγιο – Δελτίο Αποστολής, το δικό σας Δελτίο Αποστολής. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να γράψετε πάνω στο παραστατικό την ένδειξη: ”Αριθμός επιστρεφόμενου είδους: ……” συμπληρώνοντας τον αριθμό που σας έχει δώσει κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία ο συνεργάτης του waterpumps.gr.
γ. Συνοδευτικό έγγραφο με τους ή τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού που θα θέλατε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.
4. Μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, και με την προϋπόθεση ότι το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, θα σας επιστρέψουμε την αξία του σε έναν από τους λογαριασμούς που θα μας έχετε υποδείξει εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Επιπλέον του ανωτέρω δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους στις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία).

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ενώ θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής όπως αναφέρεται στο παρόν κείμενο. Σε περίπτωση που επιθυμητή επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός 15 ημερολογιακών ημερών τότε η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή/και αντικατάσταση προϊόντων.

 Ακύρωση της παραγγελίας

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας σας μπορείτε ανά πάσα στιγμή να πατήσετε το κουμπί “Προηγούμενο Βήμα” ώστε να επιστρέψετε στο προηγούμενο βήμα της διαδικασίας. Σε περίπτωση που έχετε φτάσει στο τελευταίο στάδιο, πριν την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “cancel-ακύρωση” που θα εμφανιστεί σε ειδικό παράθυρο που ανοίγει με σκοπό να επιβεβαιώσει την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Κάνοντας “κλικ” στο κουμπί αυτό, διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελίας και μπορείτε να συνεχίσετε να πλοηγήστε στο web site μας.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο sales@waterpumps.gr ή στο  2751 0 69045, και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας. Ακυρώσεις μπορούν να γίνουν και μετά την παραλαβή του προϊόντος, κατόπιν επικοινωνίας με την ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή., στο sales@waterpumps.gr ή  στο 2751 0 69045. Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, δεν επιστρέφονται μετρητά αλλά η επιστροφή γίνεται μέσω της πιστωτικής σας κάρτας (στην περίπτωση αυτή ενδέχεται να υπάρξει χρέωση από την διαχειρίστρια των συναλλαγών εταιρία Paypal). Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο ακύρωσης δεν δύναται να παραταθεί πέραν των 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Σας καλοσωρίζουμε στο waterpumps.gr

 

Οι κάτωθι Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης διασφαλίζουν την ορθή χρήση των πληροφοριών και των διαδικασιών αγοράς προϊόντων από τους χρήστες του waterpumps.gr. Η οποιαδήποτε χρήση τεχνικών πληροφοριών που αναφέρονται στο waterpumps.gr καθώς και η υποβολή παραγγελίας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση, συναίνεσή και συμφωνία σας με το περιεχόμενο των κάτωθι Όρων και Προϋποθέσεων. Για τον ανωτέρω λόγο βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις και ότι συμφωνείτε με το περιεχόμενο αυτών.

Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων:

Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, ενημερώνοντας τους επισκέπτες με ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη πραγματοποιήσει.

Περιεχόμενο ιστοτόπου

H ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.waterpumps.gr, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια, συμπεριλαμβανομένων των περιγραφών και των τιμών προϊόντων, ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, χωρίς παράλληλα να δεσμεύεται για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Διαθεσιμότητα

Στο waterpumps.gr καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε οι πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων να είναι ακριβείς και ορθές. Στην περίπτωση που τοποθετήσετε παραγγελία για κάποιο προϊόν το οποίο ενώ έχει την ένδειξη ”Σε απόθεμα” ,δεν είναι διαθέσιμο, τότε δεσμευόμαστε ότι θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως για την μη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Επιπλέον, στα προϊόντα που αναφέρεται συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης ο οποίος για λόγους ανωτέρας βίας δεν μπορεί να τηρηθεί, ο οριστικός χρόνος παράδοσης θα επιβεβαιώνεται από εκπρόσωπο της εταιρίας μας το συντομότερο δυνατό χρόνο από την υποβολή παραγγελίας.

Τιμές

Στην καρτέλα κάθε προϊόντος αναφέρεται  η τιμή με Φ.Π.Α.  Εντός της αναλυτικής καρτέλας του κάθε προϊόντος ενδέχεται να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές διαμόρφωσης η οποίες να αναφέρουν αύξηση ή μείωση της κύριας τιμής του προϊόντος. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το Φ.Π.Α. Σε κάθε περίπτωση στο καλάθι αγορών οι τιμές καθώς και η αξία του Φ.Π.Α. αναφέρονται αναλυτικά.

Επιλογή προϊόντων

Η εταιρία έχει επιμεληθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή το περιεχόμενο των τεχνικών πληροφοριών, των συμβουλών και λύσεων που παρέχονται στην ιστοσελίδα της www.waterpumps.gr. Δεδομένων όμως των ιδιαιτεροτήτων των προϊόντων που περιγράφονται και της συμβατότητας κάθε προϊόντος με την εφαρμογή που επιθυμούν οι αναγνώστες να καλύψουν, προτείνουμε πριν την αγορά ενός προϊόντος να υπάρχει επικοινωνία στα τηλέφωνα που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα, ώστε να επιβεβαιώνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. η συμβατότητα του προϊόντος με την εφαρμογή σας. Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένης επιλογής προϊόντος.

Χρήση των προϊόντων

Η ευθύνη για την χρήση των προϊόντων είναι αποκλειστικά των αναγνωστών. Πριν την χρήση προϊόντος, συστήνουμε να διαβάσετε προσεκτικά και να τηρήσετε επακριβώς τις οδηγίες χρήσης κάθε προϊόντος, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση λανθασμένης χρήσης προϊόντος.

Ευθύνη χρηστών

Οι χρήστες του δικτυακού καταστήματος www.waterpumps.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα www.waterpumps.gr για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, δυσφημιστικό ή αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου. Επιπλέον, οι ιδιώτες, αποδέχονται ότι τα προϊόντα που παραγγέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.waterpumps.gr προορίζονται για προσωπική χρήση.

Ζημίες

Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων “Επιστροφές – Ακυρώσεις Παραγγελιών”). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.waterpumps.gr παρέχει το περιεχόμενο (πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κλπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. Εκτός των ρητά αναφερομένων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και προμηθευτών), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένων και οπτικοακουστικού υλικού, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταποίηση, μεταπώληση ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα διακριτικά γνωρίσματα, κείμενα και οπτικοακουστικό υλικό που αντιπροσωπεύουν την ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.waterpumps.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. ή/και του www.waterpumps.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.waterpumps.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση αδείας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Ασφάλεια – Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.waterpumps.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.waterpumps.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.waterpumps.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.waterpumps.gr, τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.waterpumps.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Αν δεν έχετε ακόμη ενηλικιωθεί πριν αποφασίσετε αν αποδέχεστε ή όχι τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις θα πρέπει να τους μελετήσετε με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας και να τους κατανοήσετε πλήρως, τόσο εσείς όσο και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας. Η αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων από τον γονέα ή κηδεμόνα θα εκλαμβάνεται ότι αυτοί συναινούν με αυτούς για λογαριασμό σας. Συνιστάται στους γονείς ή τους κηδεμόνες να επιβλέπουν τα παιδιά τους κατά τη χρήση του Internet και κινητών ή άλλων συσκευών. Αν προσκαλέσετε τα παιδιά σας να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, παρέχετε εκ μέρους τους τη συγκατάθεσή σας στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.

Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίησή μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Αυτόματη Αποσύνδεση

Εάν δεν υπάρξει καμία δραστηριότητα για 60 λεπτά γίνεται αυτόματη αποσύνδεση από το χώρο μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες / χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρίας.

Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές σε φυσικό κατάστημα ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος στη ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. είναι εμπιστευτικές και η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα: Μόνο η διοίκηση της εταιρίας έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Εκτός αν υπάρχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αν αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής, η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους.

Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. ΔΕΝ χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της. Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωτικά δελτία θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλος στην ιστοσελίδα www.waterpumps.gr ή σε απευθείας εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή.. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνεται ενημερωτικά δελτία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας.

Χρήση Cookies

Η ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή. χρησιμοποιεί τεχνολογία «cookies» για να βελτιώσει και να διευκολύνει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό της. Τα αρχεία «cookies» αποστέλλονται στον υπολογιστή σας και σας αναγνωρίζουν ως συγκεκριμένο χρήστη, αποθηκεύοντας τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τεχνικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε α) Μόνιμα cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν στον υπολογιστή σας ωσότου τα διαγράψετε) β) Προσωρινά cookies (δηλ. τα cookies παραμένουν μέχρι να κλείσετε τον browser σας). Τα ίδια τα cookies δεν περιέχουν ούτε αποκαλύπτουν προσωπικές πληροφορίες. Αν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες μέσω του ιστότοπου της ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή., οι πληροφορίες μπορεί να συνδεθούν με τα δεδομένα που αποθηκεύονται στα cookies. Αν δεν αποδέχεστε τη χρήση των cookies από την ‘ΒΑΛΕΡΓΟΝ’    Γ.Βαρελάς-Ά.Λεβαντή., μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του browser σας έτσι ώστε να μην δέχεται cookies.

Πολιτική τιμών

Η πολιτική των τιμών όλων των προϊόντων του waterpumps.gr, είναι ίδια σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία διανομής καθώς και στα συνεργαζόμενα e-shops. Για τα προϊόντα που δεν αναφέρονται τιμές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@waterpumps.gr ή στο 2751069045, και ένας συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει για την τιμή πώλησης.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτυακού τόπου www.waterpumps.gr και του επισκέπτη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτήν.